top of page

ABOUT PAPER PRINTS

coconut.png

Bij PAPER PRINTS shop je toffe planners & kaarten. Elk artikel heeft een illustratie of print, in kleuren die met zorg gekozen zijn. De producten komen voort uit liefde voor papier, vorm en kleur. Maar vooral uit de behoefte om mensen te verbinden. 

De planners van PAPER PRINTS maken jouw leven nét dat beetje gemakkelijker. De kaarten zijn ontworpen om een een glimlach op jouw gezicht, én dat van de ontvanger te toveren. Als dit beide lukt, dan is de missie van Paper Prints geslaagd. Want lachen is gezond, en verbondenheid tussen mensen is misschien wel het belangrijkste dat er is. En structuur in een druk leven? Dat is naast handig ook essentieel tegen stress.

De collectie zal zich in de toekomst uitbreiden met allerlei papierwaren, zoals notebooks, posters, invulboekjes, cadeaupapier etc. Volg PAPER PRINTS op Instagram om op de hoogte te blijven!

instagram-goud.png
palmleaf_edited.png
coconut.png
wave-02.png
Logo-v3-background_Tekengebied 1 kopie 9
WhatsApp Image 2019-12-17 at 16.05.18.jp

33 jaar

Vlissingen, Zeeland

Vormgeving, taart, op reis gaan

MEET THE DESIGNER

RENSKE LORIER

Dat sprongetje dat je hart maakt, als je een handgeschreven kaartje op de deurmat vindt.. Dát is de reden dat ik kaartjes maak!

 

Een kaartje krijgen maakt veel meer impact dan het krijgen van een appje. Daarom wil ik mensen maar al te graag motiveren om vaker een pen te pakken en een korte, maar rake boodschap op te schrijven, en zo een big smile op iemands gezicht te toveren.  

Ik ben grafisch vormgever en werk vanuit mijn bedrijf Studio Melt vooral voor bedrijven. Ik ontwerp logo's, huisstijlen en drukwerk. Ik doe dit ontzettend graag, maar kreeg zin in een eigen project daarnaast. Voor Paper Prints kan ik alles maken wat ik zelf mooi vind, én het leven van mensen net even iets makkelijker maken met bijvoorbeeld handige planners, of leuke cadeauartikelen. 

Veel shopplezier!

wave-02.png

VERKOOP PUNTEN

LIEFS LIES 

Oranjeplein 22a, Breskens

instagram-goud.png

DRUKKERY MIDDELBURG

Markt 51, Middelburg

www.drukkerijmiddelburg.nl

instagram-goud.png

SMILINN KIDS

Webshop

www.smilinnkids.nl

instagram-goud.png

HOUSE OF WOMEN

Geeneindestraat 57, Lummen Belgie

www.houseofwomen.be

instagram-goud.png

MUNDO CONCEPT

Langeviele 26, Middelburg

www.mundoconcept.nl.nl

instagram-goud.png

FLOOS

Broekstraat 107, Oudenaarde Belgie

www.floos-oudernaarde.be

instagram-goud.png

MARQUIS VEERE

Markt 35, Veere

www.marquis-veere.nl

instagram-goud.png

Interesse om verkooppunt te worden? Ik stuur je graag het LookBook toe!

bottom of page